Väddö möbelaffär logo.

Retur och återbetalning

Information till dig som kund

Nöjda kunder är viktigt för oss!

För oss på Väddö möbelaffär är det av yttersta vikt att du som kund är fullt medveten om våra riktlinjer för återbetalning och ångerrätt. 

Vi vill erbjuda en transparent och rättvis process som ger dig trygghet när du handlar hos oss. Vi arbetar alltid efter att våra kunder skall vara nöjda och att de får en positiv köpupplevelse! 

Vid köp av varor som har tillverkats enligt dina anvisningar gäller inte ångerrätten. Ångerrätten gäller inte heller vid beställning av varor som inte ingår i vårt ordinarie sortiment, t.ex. på byggbara möbler, val av tyger på soffor, fåtöljer och sängar.

Öppet köp gäller i 14 dagar på ordinarie varor. Det gäller inte på specialtillverkade varor, så heller inte på rea- och fyndvaror.

Varan får inte vara använd och den ska lämnas tillbaks i sin originalförpackning. 

Efter leverans är det viktigt att du kontrollerar din vara direkt. Eftersom transportskador kan vara både synliga och dolda är det viktigt att du avemballerar din vara för att se att det inte finns inre skador.

Finns det olyckligtvis en skada kontaktar du oss på: reklamation@vaddomobler.se eller 0176-501 45.

Kontakta oss gärna via e-post, bifoga då samtidigt bilder på skadan och hela varan samt alla dina kontaktuppgifter för snabbare hantering.

Om det är fel på varan har du som konsument rätt att reklamera varan inom 3 år från det att du tog emot varan i enighet med konsumentköplagens regler (1990:932). Gäller ursprungliga fel och inte slitage eller handhavande fel.

Så här reklamerar du: Om du upptäcker fel, att det är en reklamation, på din vara ska du omgående kontakta oss.

Kontakta oss på reklamation@vaddomobler.se , bifoga kopia på kvitto, bilder på skadan och hela varan. Skriv en kort beskrivning om vad som hänt och lämna även alla dina kontaktuppgifter. Vi återkommer till er så snart som möjligt.

Vi har alltid tid för dig som kund och finns därför aldrig längre bort än ett samtal eller mail. Ställ din fråga här så återkommer vi till dig snarast möjligt!

Inspiration

Låt dig inspireras

Ta del av våra vackra möbler, inspireras av vårt sortiment och skapa ditt drömhem idag

Godkännande av samtycke

Vi använder cookies för att förbättra din sidupplevelse. Om du fortsätter använda denna webbplats antar vi att du godkänner detta.